Forum

vernieuwde website?  

Pagina 2 / 2
  RSS
odo
 odo
(@odo)
Noble Member

Nu alleen

Kleurtje :mrgreen: C= 😀 😆 😕

ReageerCitaat
Geplaatst : 21/04/2017 10:56 pm
nhoijtink
(@nhoijtink)
Reputable Member

Hoezo? Die smileys zijn toch in kleur ? 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆

ReageerCitaat
Geplaatst : 22/04/2017 6:03 pm
dmantione
(@dmantione)
Trusted Member

Als je het forum opent staat het scherm bomvol van de informatie. Momenteel is alles grijs en alleen "E-Man" licht rood op, omdat hij moderator is. Nu mag best zichtbaar zijn dat iemand moderator is, maar rood is iets waar onze ogen direct op reageren. Momenteel is dat dus zo'n beetje het eerste waar bezoekers hun ogen op richten, maar dat is niet wat je wilt, je wilt de ogen van de bezoekers juist op de onderwerpen richten. Het huidige kleurgebruik lijkt dan ook weinig doordacht.

ReageerCitaat
Geplaatst : 22/04/2017 8:07 pm
dmantione
(@dmantione)
Trusted Member

Nog even: Ik denk dat juist omdat de smileys in kleur zijn en al de rest in grijstinten, ook de smileys er onevenredig uitspringen en daarmee een sterk aantrekkend effect op de ogen hebben.

ReageerCitaat
Geplaatst : 22/04/2017 8:19 pm
odo
 odo
(@odo)
Noble Member

Wanneer ik nu het forum bezoek is het te vergelijken met een bezoek aan de tandarts (erg steriel) Het moet meer op een oud bruin café gaan lijken en kleur kan heel veel doen.Wat ook mooi zou zijn de datum en gebruikersnaam van nieuwe posts op de main page (start pagina).Als het te veel werk is misschien de oude theme terug ? Voor nu wat kleur en gezelligheid in smilies :mrgreen: C= :mrgreen: C= :mrgreen: C= :mrgreen: 😀

ReageerCitaat
Geplaatst : 22/04/2017 11:06 pm
Pagina 2 / 2
Share:

Inloggen van Registreer aub