Briley Witch

Sarah Jane Avory dat het retro-publiek ook kent voor haar recente shoot’em ups zoals Neutron en Soul Force (de laatste is nog in ontwikkeling) voor Commodore 64 , werkt aan een RPG – voor de C64 – getiteld Briley Witch Chronicles .

De altijd attente en geïnformeerde IndieRetroNews heeft een interessant artikel over deze game gepubliceerd en er is ook een gameplayvideo van elf minuten uitgebracht.

Het is dus een volwaardige RPG, met een passende verhaallijn. Het zal niet alleen gaan om de beste verzameling ingrediënten voor het meest effectieve drankje, maar je zult met verschillende personages moeten praten en samenwerken. Uiteraard zullen er ook gevechten plaatsvinden en kun je tijd doorbrengen met je huiskat.

Kortom, de ingrediënten voor een goed spel, het lijkt erop dat er allemaal in zit.

Hieronder een video gemaakt door Sarah Jane die laat zien hoe de titel al op een goed ontwikkelingspunt is. In de beschrijving staat hoe het volledige spel zal worden uitgebracht in 2020 (maar op een datum die nog zal worden bepaald), maar niet eerder voordat het werk aan Soul Force is voltooid.